RelaxoPet

De nieuwste en meest unieke manier van diepe ontspanning voor dieren

RelaxoPet met haar producten RelaxoDog, RelaxoCat, RelaxoBird en RelaxoHorse is een beschermde en gepatenteerde alles-in-één oplossing voor diepe ontspanning, gebaseerd op de nieuwste subliminale toepassingstechnologie in een nieuw design voor honden, katten, vogels en paarden.

Alle RelaxoPet producten zijn praktisch, werken draadloos en zijn volledig onafhankelijk van een stopcontact. RelaxoPet werkt zonder negatieve bijwerkingen in diverse situaties en bij allerlei verschillende gedragsproblemen en stress en is ontwikkeld in een meer dan 6 jaar durend onderzoeks-, en ontwikkelingswerk in nauwe samenwerking met dierenartsen, fokkers en eigenaren van gezelschapsdieren.

Alle RelaxoPet producten hebben, door de perfecte mix van primaire geluidsbronnen, hun eigen, op het speciale gehoor van de desbetreffende diergroep, exact afgestemde, hoorbare geluidsdrager spoor en zes extra voor de mens nauwelijks hoorbare subliminale geluiden (tot  49.800hz).

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​directe en onbewuste diepe ontspanning bij dieren te creëren! De RelaxoPet producten zijn niet vergelijkbaar met conventionele, gangbare ontspanningsgeluiden voor verschillende diersoorten.