Our Brands

K9 Natural

Naast onze directe import van dierbenodigdheden  zijn wij ook hoofdleverancier van K9 Naturalgevriesdroogd voer, vers gemaakt in Nieuw-Zeeland.
Er zijn twee varianten, namelijk een lam- en een rundvariant, met vlees van dieren die buiten grazen. De dieren die zijn gebruikt in het voer, hebben een gezond leven gehad, zonder antibiotica en met gezonde voeding.
Dat is niet alleen diervriendelijk, maar ook veel voedzamer voor de hond dan vlees uit de intensieve veehouderij.

Proline

Tevens zijn wij importeur voor Nederland aangaande de Proline autobenches, de enige in Europa met een TÜV keuring wat staat voor veiligheid en zekerheid. De autobench word geleverd inclusief gratis strapfix banden Proline voldoet aan de strengste veiligheidseisen, is  robuust en kwalitatief hoog afgewerkt en zijn al vele jaren succesvol bij vele liefhebbers en professionals uit de hondensport, hondenscholen, hondendressuur en politiescholen wereldwijd.

De Proline autobench heeft de crashtest excellent doorstaan (honden tot 55 kilo). Om deze test te kunnen doorstaan is de nieuwe Proline autobench uitgerust met een extra lang aluminium slothuis, en een extra dwarsverbinding aan de achterkant. Het veranderde slot geeft meer stevigheid aan de voorkant, de dwarsverbinding voor meer stevigheid aan de achterzijde

TÜV gekeurd

  • ISO 9001 gecertificeerd
  • De Proline autobench is in zijn geheel onderhoudsvrij
  • Materiaal profielen: hightech aluminium
  • Materiaal verbindingen: glasvezel versterkt kunststof
  • Materiaal wanden: gelaagd waterbestendig berkenhout
  • Urine bestendige kunststofkuip met stevige antisliplaag
  • Dwarsverbinding aan de achterzijde voor meer stevigheid
  • Innovatief draaislot

Tuggo Dog Toys

De nieuwste speelsensatie voor uw hond! Tuggo Dog Toys,- Oersterk, Bijtproef en gemaakt van de beste materialen Nieuwste uitdaging voor echte slopers, energieke en oersterke honden (groot- of klein).Te verkrijgen met de DISPLAY speciaal ontworpen voor een mooie presentatie in uw winkel! Alle ballen van Tuggo zijn voorzien van een flostouw zodat je hond het gemakkelijk kan vastpakken. Ook zorgt het touw ervoor dat je leuk samen met je hond kunt spelen of dat er twee honden tegelijk aan kunnen trekken. Mocht het touw versleten zijn of kapot gebeten worden dan zijn er altijd vervangende touwen verkrijgbaar. Hierdoor blijft je hond veel plezier houden van het Tuggo speelgoed.

De ballen van Tuggo zijn verkrijgbaar is verschillende afmetingen. Zo heb je de Tuggo ball welke geschikt is voor de grotere honden, de Tuggo Mini welke geschikt is voor de middelgrote en grote honden en tot slot de Tuggo Teeny Tiny voor de kleine honden. Door de ballen te vullen met zand, water of steentjes kan je je hond veel variaties bieden. Zo blijft het Tuggo hondenspeelgoed zeer interessant voor jouw viervoeter.

De ballen zijn te verkrijgen in de kleur ROOD, BLAUW EN GLOW IN THE DARK (GID)

De Tuggo Shake n Fetch Medium is een zeer robuuste en oersterke kegel welke je ook kan vullen met water of zand. De perfecte workout voor energieke en sterke honden. Ook zeer geschikt voor de slopers daar deze kegels echt onverwoestbaar zijn.

Het Tuggo hondenspeelgoed is de nieuwe sensatie op speelgoedgebied. Zowel de kegels als de ballen zijn getest door tijgers en oersterk bevonden. Doordat de kegels te vullen zijn met water en zand kan je je hond ook heel goed trainen. Gebruik je de kegel ongevuld dan is deze ook te gebruiken in het water.

De Tuggo kegels zijn te verkrijgen in de kleur ROOD EN HARD ROZE