Over A.K. for Pets

A.K. for Pets – De schakel tussen toeleveranciers van huisdierbenodigdheden en de Europese detailhandel

A.K. for Pets is dé spil in de dierenbenodigdheden branche. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de import en export van hoogwaardige huisdierbenodigdheden, staat het bedrijf voor kwaliteit, vernieuwing en continuïteit. A.K. for Pets levert een breed assortiment in dierenbenodigdheden en aanvullende diensten aan zowel toeleveranciers als de detailhandel, wereldwijd.

Familiewaarden

Het in Nederland gevestigde bedrijf is opgericht door Ad Kluit en levert al meer dan 30 jaar aan de dierenbenodigdheden branche. Tegenwoordig wordt A.K. for Pets geleid door de nieuwe generatie Kluit, de kernwaarden voortdragend als betrouwbare en verbindende partij voor de Europese huisdierbenodigdheden branche.

Door heel Europa

Klanten van A.K. for Pets variëren van winkelketens en de grotere dierenwinkels tot tuincentra en groothandel distributeurs, door heel Europa heen.

Wij zijn gespecialiseerd in houten dierenverblijven en krabpalen, en importeren daarnaast een breed pallet aan dierbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren en vogels. A.K. voor Pets is daarnaast ook de exclusieve vertegenwoordiger van verschillende A-merken voor de Nederlandse en Europese markt.

Flexibele partner

Kwaliteit, vernieuwing en continuïteit zijn de speerpunten van het bedrijf. Daarom bezoekt A.K. for Pets elke toeleverancier voordat wij een product opnemen in ons assortiment. Op deze manier bent u als klant van A.K. for Pets verzekert van een betrouwbare partner én een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle levering is gegarandeerd, daar wij ons eigen magazijn hebben.

A.K. for Pets is niet gebonden aan derden, waardoor wij flexibel kunnen reageren en inspelen op de snel veranderende vraag vanuit de markt. Voor u de ideale partner als u op zoek bent naar iets specifieks!

Aanvullende diensten

Als dé schakel tussen de dierenbenodigdheden branche en de Europese detailhandel, stopt de service van A.K. voor pets niet bij import en export. Het bedrijf levert vele soorten aanvullende diensten, waaronder de ontwikkeling van exclusieve huismerken en vertegenwoordiging van A-merken.

magazijn